Viikkokisa – weekend race – 6th of June

Hei swimrunnaaja ystävät!

SRF viikkokisa nr 2 juostaan ja uidaan nyt tulevana lauantaina 6.6. Lähtö ja maali ovat tällä kertaa Solvallan urheilupuistossa (urheilukenttä).

Oma lähtö omalla ajanotolla kl 9.30-10. Yksin, parin kanssa tai vaikka ryhmässä.

Reitti on 11-12km ja seuraa osittain Folkhälsan swimrun sprintin reittiä joten hyvä tilaisuus testata osaa reitistä syyskuuta varten. Matkalla on 5 uintia (300-500m) joista yksi on erityisen lämmin ja mukava… 😁

Kiitos jo etukäteen Heikki Kiilille ja Folkhälsan swimrunille avusta ratamerkintöjen kanssa.

Kuten aina, tyyli ja vauhti on vapaa… jalat hapoilla? Rennosti lasketellen? Varovasti testaillen? Your choice! Maalissa odottaa kahvit ja pullat kaikille. Ota perhe ja lapset mukaan ja jää vaikka retkeilemään tai syömään lounasta kisan jälkeen.

Meillä on mukana joitakin varusteita (pullareita, lättäreitä jne.) joita voi kokeilla/lainata. Jos olet jotain vailla, laita viestiä ja yritämme auttaa.

Muistathan että viikkokisa ei ole virallinen kisa joten paikalla ei ole ensiapuhenkilökuntaa ja kaikki swimrunnailevat omalla vastuulla.

Jotta osaamme varata tarpeeksi kahvia ja pullaa niin pyytäisimme varmistamaan osallistumisen viimeistään to 4.6 mennessä. Tehdään se helpoksi ja sovitaan että jos laitat Facebook ryhmässä itsesi “GOING / OSALLISTUN” tähän tapahtumaan niin tulet swimrunnailemaan lauantaina. Jos olet “interested / kiinnostunut” niin oletamme että olet kiinnostunut mutta ET tule mukaan lauantaina.

Symboolisen osallistumismaksun 5€/hlö voi maksaa mieluiten MobilePayn kautta +358 40 952 74 79 (myös tasaraha paikanpäällä on OK).

Jos olet SRF jäsen, tapahtuma on ilmainen sinulle.

*********************************

Hi swimrunner friends!

Second edition of SRF weekly race will take place this Saturday 6.6. This time, we will start and finish at the Solvalla sports centre (athletics field).

Own start with own timing between 9.30AM and 10AM. Alone, in pairs or in small groups.

The course is 11-12km and partly follows the Folkhälsan swimrun sprint course so a great opportunity to test part of the course for September. We will have 5 swims between 300-500m of which one is especially nice and warm…😁

We want to thank in advance Heikki Kiili and Folkhälsan swimrun for helping out with the course markings.

As usual, style and pace is up to you. Want to test your race pace and feel the lactic? Or feel like taking it easy and enjoying? Choice is yours! We will have coffee and pulla ready for you at the finish. This is also a great opportunity to bring your family and kids with you and go hiking afterwards or to have a lunch at the Haltia restaurant.

We will have some equipment with us for testing (pullbuoys, paddles etc). If there is something you are missing, let us know and we will try to help you.

Please note that these weekly races are not official races thus there is no medical staff on-site and everybody swimruns at their own risk.

For us to have enough coffee and pulla, we would need to know by 4.6 how many are coming. We will make it easy and agree on that everybody who has put “GOING” under the Swimrunner’s Facebook group page will be coming on Saturday. If you are “interested” then you think it´s a cool idea but you are NOT coming this Saturday.

Symbolic start fee 5€/person can be best paid by Mobile Pay +358 40 952 74 79 (exact change on-site is also OK).

If you are SRF member, it´’s free of charge.

Hope to see you soon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggers like this: